Düzce Valisi Zülkif Dağlı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantılarına Kaynaşlı’da devam etti. Toplantıda Kaynaşlı’nın coğrafi konumunun önemine değinen Dağlı, özellikle Kaynaşlı D-100 Karayolu geçişi için kurumlar arası işbirliği ile çalışmalar yapıldığını belirterek, karayolunun Kaynaşlı geçişinin cazibe merkezi olacağını müjdeledi.

Kaynaşlı Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Vali Zülkif Dağlı’ya, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da eşlik etti.

Eski yıllarda söz konusu geçişteki araç yoğunluğunun daha fazla olduğunu, ancak yapılan yeni çalışmalarla bölgenin yeniden eski cazibesine kavuşturulabileceğini belirten Vali Dağlı, konuyla ilgili olarak Karayolları Bölge Müdürü, Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ile çalışmaları yürüttüklerinin de altını çizdi.