Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, yaklaşık 15 yıldır aylık ve ulusal yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl yedinci kez düzenlediği “Yılın Yerel Yöneticileri” ödülüne layık görüldü.

Şehircilik ve belediyecilik anlayışının sağlıkla değişimine ve Türk belediyeciliğinin gelişimine katkı sunmayı amaçlayan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, “İçme Suyu” kategorisindeki içme suyu projesiyle Başkan Erol Bayraktar’ı yılın başarılı belediye başkanı seçti. Davetiyede, şu ifadelere yer verildi:

Sayın Erol Bayraktar,

Tebrikler! Yılın başarılı belediye başkanı seçildiniz. Bu yıl yedinci kez düzenlediğimiz “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketimiz kapsamında almış olduğunuz oylarla Yılın Yerel Yöneticisi seçildiniz. Ödül almaya hak kazandığınız projeniz ve hizmet kategorisi aşağıda bilginize sunulmuştur. Ödülünüzün takdim edileceği Ödül Törenimizde sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

İçme Suyu Kategorisi – İçme Suyu Projesi

• Keçideresi mevkiinde yapım ihalesi gerçekleşen ve ilçemizin gelecek 50 yıllık içme-sulama ihtiyacını garanti altına alacak olan Keçideresi İçme ve Sulama Göleti.
  • İlçemiz genelinde 11.000 m. şebeke yenileme çalışması
  • Bolu Dağı’ndan gelen mevcut suyumuzun 7000 m. gözünden alınarak yağmurlu havalardaki bulanıklığın giderilmesi
  • Şimşir mahallesi ve Sazköy’den ilçemize gelen ve Eskiköy mahallemizin bir kesimini besleyen kaptaşlarda iyileştirme çalışması yapılması
  • Eskiköy mahallemizin Gırgın Çayırı kesimine baharla birlikte ilave su getirilecek olması