Kaynaşlı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, çevre il ve ilçelerimizden de çok sayıda vatandaşımızın ağırlandığı Gırgın Çayırı Yaz Şenliği, coşkuyla tamamlandı.

13 Ağustos 2017 Pazar günü sabah saatlerinde başlayan etkinlik, akşama dek sürdü. Etkinliğe ilgi oldukça yüksek olurken, şenliğe katılan vatandaşlarımız konuk sanatçılarımızın eşliğinde hem eğlendi, hem dinlendi. Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar şenlikte vatandaşlarımıza seslendi, katılımlarından ötürü halkımıza ve konuk sanatçılarımıza teşekkürlerini iletti.

Konuk sanatçılarımız Elifce, Erkan Çakır, Atakan Çakır ve saz ekibinin hazır bulunduğu şenlikte vatandaşlarımız hem piknik yaptı, hem de aileleriyle doyasıya eğlenerek haftanın yorgunluğunu attı. Yemyeşil doğası ve muazzam Bolu Dağı manzarasının bir arada bulunduğu Gırgın Çayırı, yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Etkinliğimize katılan ve ilçemizde birlik beraberliği sağlayan tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizle…