Kaynaşlı Belediyesi, 15 Temmuz Destanı'nın birinci yıl dönümünde, ilçemizde özel bir anma etkinlik programı hazırladı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'ın girişimleriyle, ilçemizde 15-16 ve 17 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan anma etkinlik programı çerçevesinde, üç gün boyunca vatandaşlarımıza pilav dağıtımı yapılacak, çocuklarımız için oyun standları kurulacak, mevlit okutulacak, günün anlam ve önemine dair çeşitli sunumlarla birlikte ünlü sanatçıların katılımlarıyla konserler düzenlenecek.

Başkan Bayraktar, Kaynaşlı'da düzenlenecek olan 15 Temmuz Anma Etkinlik Programı ile ilgili olarak, "15 Temmuz Destanı'nı unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz'da bu vatan için canını ortaya koyan kahraman şehitlerimizi anarken, bu destanı halkımızla kol kola ve omuz omuza hatırlayacağız. Üç gün boyunca sürecek olan programımıza tüm halkımızı davet ediyoruz." diye konuştu.

Kaynaşlı Demokrasi Meydanı'nda, üç gün boyunca her akşam saat 21.00'den itibaren başlayacak olan program şu şekilde:

1.GÜN: 15 TEMMUZ 2017 CUMARTESİ

SAATETKİNLİK
21:00İlçemizin din görevlileri tarafından mevlit, kaside ve günün anlam ve önemine dair sunumlar gerçekleştirilecek
02:30Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde katılacağı etkinlikte gerçekleştireceği konuşma, canlı yayınla Demokrasi Meydanı'nda yayınlanacak

2.GÜN: 16 TEMMUZ 2017 PAZAR

21:00Mustafa Yıldızdoğan Konseri