Kaynaşlı Belediyesi, ilçemizde her yıl düzenlenen iftar sofrası geleneğini bu yıl da devam ettirdi. T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla, Kaynaşlı 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen iftar programında unutulmayacak anlar yaşandı.

Bakan Faruk Özlü ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın söz aldığı iftar programında, oruçlar açıldı, dualar okundu, Ramazan geleneklerine uygun çeşitli gösteriler düzenlendi.

Vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği iftar programımızda Ramazan’ın bereketine ve milletimizin kardeşliğine vurgu yapıldı.

Kaynaşlı Belediyesi olarak iftar programımıza ilgi gösteren ve hep birlikte olmamızı sağlayan tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizle…