T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Kaynaşlı Belediyesi’nin girişimleriyle gerçekleştirilecek olan proje ve yatırımlara dair müjde verdi.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde geleceğe güvenle bakmaya başlayan ilçemizde, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan yeni proje ve yatırım ihaleleriyle birlikte yapılan çalışmalar sınıf atlayacak. Bakan Özlü, konuya ilişkin Kaynaşlı Halk Eğitim Merkezi’nde yaptığı konuşmada, ilçemizde yapılacak olan yatırımlara dair tek tek bilgi verdi.

240 Dairelik Toplu Konut Projesi

TOKİ tarafından inşası gerçekleştirilecek olan 240 daireden oluşan toplu konut projesi ile birlikte ilçemiz ivme kazanacak. Projenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak ve bir aylık süre içerisinde konutların yapımına başlanacak.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası

İlçe merkezimizde projelendirilen yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı için tüm şartlar yerine getirildi. Binanın inşaatı gelecek hafta başlatılarak temeli atılacak. İnşaatın tamamlanması için ise 1 yıllık süre belirlendi.

Mega Proje Hayata Geçiriliyor

İlçemizden geçen derenin ıslah edilerek, dere etrafının mesire alanı haline getirileceği Mega Proje Kanal Kaynaşlı ile Kaynaşlı yeni bir çehreye kavuşacak. Yaklaşık 14 milyon TL’ye mâlolacak mega proje yatırım programına alındı. Projenin başlanması için ilk adımların ise önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor.