Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar Düzce TV’ye verdiği röportajda, ilçemizde yapılan çalışmalara ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki ay hizmete açılması planlanan ve yapımı için büyük uğraş verilen Lojistik Garaj ile ilgili soruları yanıtlayan Bayraktar, “Belediyemize ait hizmet araçlarının halkımıza daha etkin ve daha hızlı bir biçimde hizmet verebilmesi için inşa edilen Lojistik Garaj, Nisan ayında hizmete açılacak. Yeni lojistik garajımızla birlikte İtfaiye, Fen İşleri, Kanalizasyon ve Su İşleri Birimleri’ne ait araçlarımız bir arada olacak, halkımıza daha hızlı hizmet verecek.” derken, Lojistik Garaj’ın ilçemize 50 ila 100 yıllık bir süre bandında hizmet vereceğini kaydetti.

Sadece Bugünü Değil, Yarınlarımızı da Planlıyoruz

Başkan Bayraktar, günü kurtarmayı hiçbir zaman ilke edinmediklerini belirtirken, her zaman gelecek odaklı projeleri hayata geçirmek için çabaladıklarını hatırlatarak, “Son bir aydır yoğun bir çalışmayla bağlantı yolu açma çalışmalarımızı tamamladık. Nisan ayında garajımızın açılışını yapmayı hedefliyoruz. Lojistik Garaj projemize büyük önem veriyoruz çünkü bu garaj Kaynaşlı’nın önümüzdeki 50-100 yıllık sürecinde önemli rol oynayacak.” diye konuştu.

Çocuklarımız Ön Planda

Bayraktar, çocuklarımız ve onların eğitimleri konusunda da büyük yol kat ettiklerinin altını çizdi ve “4-6 yaş Kur’an Kursu’nun temelini attık. Ekim-Kasım aylarına dek tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca yine çocuklarımız için Karaçalı’da ilçemizin tamamına hitap edecek olan 9 sınıflık bir anaokulu projemiz bulunuyor. Yer temini konusunda çalışıyoruz. 400-500 metre kare gibi ilave bir alanımız kaldı” diye konuştu.

Kaynaşlı’da Her Hafta Dolu Dolu Geçecek

Kaynaşlı’yla özdeşleşen ve “Yakın Karadeniz Kaynaşlı” mottosunun yayılmasında büyük pay sahibi olan motor sporları hakkında da bilgi veren Başkan Bayraktar, beş farklı ulusal ve uluslararası yarışın organize edildiğini söyleyerek, “Kaynaşlı’da her hafta dolu dolu geçecek” dedi.

Her Görüşe Saygılıyız

İlçe genelinde 16 Nisan Anayasa Referandumu’na ilişkin çalışmaların da sürdüğünü belirten Bayraktar, “Evet diyenlere de hayır diyenlere de saygı duyuyoruz. Herkes kendi fikrini halkımıza anlatır, kararı verecek olan halktır.” diye konuştu.