Halkımızın teveccühüyle 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde %47’lik oy oranıyla Kaynaşlı Belediye Başkanı seçilen Erol Bayraktar, bugün millete hizmette 3. yılını doldurdu.

Kaynaşlı’da yaşanan değişim rüzgarının mimarı, haftanın 7 günü 24 saatini ilçemize adamış, yorulmak nedir bilmeyen, çalışırken dinlenen, her daim “Kaynaşlı için neler yapabiliriz?” sorusunun yanıtını arayan bir başkan profili çizen Erol Bayraktar’ın girişimleriyle, Kaynaşlı’da yaşanan değişim, gelişim ve kalkınma çalışmalarını en şeffaf haliyle ve en detaylı biçimde halkımızla paylaşmak üzere belirli aralıklarla yayınlanan resmi dergimiz Kaynaşlı Gündem, basılı halinin yanı sıra elektronik ortamda da sizlerle.

E-Dergimizi buraya tıklayarak inceleyebilir, ilçemizde 3 yıldır gerçekleştirilen çalışmalarımızı mercek altına alabilirsiniz.