Düzce Süper Amatör Ligi’ndeki mücadelesini sürdüren Kaynaşlı Belediyespor, hafta sonunda Kaynaşlı Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi Çilimli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etmenin sevincini yaşıyor.

İlk yarısı orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada devre 0-0’lık beraberlikle sonuçlanırken, maçın 88. ve 90. dakikalarında sahne alan Doğancan, Kaynaşlı Belediyespor’u şampiyonluğa ulaştıran golleri Çilimli Belediyespor ağlarına gönderdi. 90+2’de İsmail’in konuk ekip adına attığı gol maçın skorunu belirlerken, Kaynaşlı Belediyespor en yakın rakibi Çilimli Belediyespor’u mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Kaynaşlı, Akçakoca’yı Bekliyor

Ligdeki şampiyonluğunu ilan eden Kaynaşlı Belediyespor, Akçakoca’yı bekliyor. Akçakocaspor son iki sırada yer aldığı takdirde Kaynaşlı Belediyespor direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Akçakocaspor’un son iki sıradan kurtulması halinde ise bu ekiple baraj maçı oynayacak olan Kaynaşlı Belediyesporlu oyuncular kendilerinden emin.

9 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Kaynaşlı Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Aydın, “Sezona bir hayli erken başladık. İyi bir kadro kurduk, iyi hazırlandık. Açıkçası şampiyonluk bizim için çok zor olmadı. Çilimli Belediyespor ile kıyasıya bir mücadeleye girdik. Performansımız da açıkça ortaya koyuyor ki, önemli bir başarıya imza atarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik.” diye konuştu.

Aydın ayrıca, “9 yıl sonra gelen şampiyonluğumuzu elde eden tüm futbolcularımızı kutluyorum. Başta desteğini her an yanımızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Erol Bayraktar’a, yöneticilerimiz Nihat Keskin’e ve Cezmi Aydın’a, hocalarımız Barbaros Kahraman’a, Resul Şahin’e, Mustafa Aman’a, Ünal Çillioğlu’na ve tabi ki tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz.” diyerek şampiyonluğun ilçemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Başkandan Tam Destek

Kaynaşlı Belediyespor’a olan yakın ilgisi ve desteğiyle her zaman takıma olan desteğini hissettiren Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da maç öncesinde soyunma odasını ziyaret ederek takıma başarı dileklerinde bulundu. Maçın bitiş düdüğünden sonra da tüm teknik ekibi ve futbolcuları kutlayan Bayraktar, “Hedef BAL Ligi. Takımımızla iftihar ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.