Kaynaşlı’daki değişim ve gelişim sürecinde, dar gelirli ailelerimiz de unutulmadı. Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın girişim ve çabalarıyla gündeme gelen, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile yapılan ‘Sosyal Konutlar’ projesinde sona gelindi ve konutlar sahiplerine kavuştu.

95 Konut ve 1 Büfeden Oluşuyor

İhalesi 2014 yılında gerçekleşen ve 31.790 m²’lik bir alan üzerinde, yöresel mimariye ve deprem standartlarına uygun olarak Darıyeri Hasanbey Köyü Düzorman Mevkii’nde projelendirilen 95 konut ve 1 büfenin inşaatı ile çevre düzenlemesi tamamlandı; ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelerimiz Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuruda bulundu.

Konutlar Sahiplerine Kavuştu

Hak sahibi vatandaşlarımız, gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde anahtarlarını teslim aldı ve konutlar sahiplerine kavuştu. Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Kaynaşlımızın geleceğe güvenle bakabilmesi için çalıştıklarının altını çizerek, “İlçemizde yapımını tamamladığımız ve dar gelirli ailelere verilecek olan konutlarımızı hak sahiplerimize teslim ettik. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile binalara gidip evlerine yerleşebilirler, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.