Kaynaşlı Belediyesi, ilçemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerine katkıda bulunacak yepyeni bir anaokulu binası için yer tahsisini gerçekleştirdi.

İlçemizin Karaçalı Mahallesi’nde yer alan Ömer Halisdemir Sokak üzerinde inşa edilmesi planlanan yeni anaokulu projesi için düğmeye basıldı. Modern mimarinin çizgilerini yansıtan binanın yapımı için uzmanlar, zemin hazırlık çalışmalarına başladı.

“Milli Eğitim Bakanlığı Anaokulu” adıyla başlatılan projenin nihai isminin ilerleyen günlerde belirleneceğini belirten Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, “İlçemizin güzel ve modern bir yapıya daha kavuşabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyor, bizzat yerinde incelemelerde bulunuyoruz. İlçemize güzel bir anaokulu binası kazandıracağız.” diye konuştu.