Kaynaşlı Belediyesi’nin geçtiğimiz yaz hız verdiği yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmaları ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.

Yaz döneminden bu yana geçen yaklaşık 4 aylık süreçte köprülü kavşak zemin etüdünden D-100 Karayolu çevre düzenlemesine, totemlerin kaldırılmasından su tadilat çalışmalarına, içme suyu şebeke hattı çekimlerinden çocuk parkı yapım çalışmalarına, heyelan sebebiyle bozulan yolların temizliğinden yol genişletme çalışmalarına, kanalizasyon bakım ve onarım işlerinden kilit parke taşı döşeme çalışmalarına dek sayısız çalışmaya imza atan Kaynaşlı Belediyesi, kış dönemine girdiğimiz bu günlerde de hız kesmiyor.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, tüm çalışmaları bizzat yerinde inceliyor, belediye çalışanlarına destek ve moral motivasyon sağlıyor, sık sık gerçekleştirdiği halk sohbetleriyle bölgedeki ihtiyaçları dinleyerek değerlendirmeye alıyor.