Kaynaşlı Belediyesi’nin vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi adına yapılan lojistik garaj sayesinde İtfaiye, Fen İşleri, Kanalizasyon ve Su İşleri Birimleri’ne ait araçlar, daha iyi hizmet verebilmeleri için daha efektif bir biçimde konumlandırılıyor.

Sadece Bugünü Değil, Yarınlarımızı da Planlıyoruz

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, lojistik garaja dair yapmış olduğu açıklamada, günü kurtarmayı hiçbir zaman ilke edinmediklerini belirtmiş, daima gelecek odaklı projeleri hayata geçirmek için çabaladıklarını vurgulamıştı. Bayraktar, “Lojistik garaj önemli projelerimizden biriydi. Lojistik Garaj projemize büyük önem verdik çünkü bu garaj yalnızca bugün değil, gelecekte de ilçemiz için büyük önem taşıyacak. Lojistik garaj, Kaynaşlı’nın önümüzdeki 50-100 yıllık sürecinde önemli rol oynayacak.” diye konuşmuştu.

Ekiplerimizin yoğun bir biçimde çalışmalarını sürdürerek tamamladığı alanda, araç yıkama kanalı ve tuz deposu da bulunurken, garaj alanındaki tüm teknolojik olanaklar ve son teknolojiyle donatılmış araçlar halkımızın hizmeti için hazır tutuluyor.

Belediyemiz Yeni Lojistik Garaj Yapımı Çalışmaları

Kaynaşlı Gündem paylaştı: 23 Şubat 2017 Perşembe

Belediyemiz Lojistik Garajı Yapım Çalışmaları…

Kaynaşlı Gündem paylaştı: 3 Mart 2017 Cuma