BELEDİYE BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimleri kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Kaynaşlı Belediye Başkanı  Sn. Birol Şahin ile 2014 – 2019 tarihleri arasında , Belediye Başkanlığı görevi yapan Sn. Erol Bayraktar ile devir teslim töreni düzenlendi.

Coşkulu tezahüratlar arasında gerçekleşen tören; yapılan duayla başladı, ardından 2014 – 2019 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı görevi yapan Sn. Erol Bayraktar’da bir veda konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra sözü sırasıyla; önce Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sn. İlhami Caboğlu, Düzce Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sn. Ümit Yılmaz ve Belediye Başkanı Sn. Birol Şahin alarak, şu sözlere yer verdi;

”Kaynaşlı’ mızı hak ettiği yere taşımak bizlerin boynunun borcudur. Kaynaşlı’ mızı yaşanabilir, tercih edilebilir, gelişmiş bir kent haline getirmek için hizmete talip oldum. Sizler de bana teveccüh göstererek beni bu göreve layık gördünüz. Şimdi çalışma vaktidir. Bu kentte herkes kaliteli bir yaşam sürecektir. Biz vaatlerimizi, projelerimizi halkımıza sunduk. Bunların altına imzamızı attık. Şimdi bu vaatlerimizi, projelerimizi hayata geçirmek üzere yola çıktık. Bu yolda en büyük desteği sizlerden alıyorum. Bana verdiğiniz güç, gösterdiğiniz güvenle yola çıkıyorum. Başarılı olmak için kolları sıvadık, inançla, hırsla, mesai mefhumu olmaksızın çalışacağız. Belediye Başkanlığı makamından daha çok sahada ve sizlerin arasında olacağım. Birlikte hareket edeceğiz, birlikte bu şehri geliştireceğiz. Bana verdiğiniz destekten dolayı, beni Başkanlığa layık gördüğünüzden dolayı tüm seçmenlerime teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak; artık tüm Kaynaşlı’ nın Başkanıyım”

diye ifade ederek konuşmaların ardından Başkanlık makamında göreve başladı.