31 mart seçimlerinin ardından  Kaynaşlı Belediye Başkanlığına seçilen Birol Şahin’e Duzce MHP milletvekili Ümit Yılmaz hayırlı olsun ziyareti yaptı. Ziyarette Ümit Yılmaz, seçimleri kazanarak belediye başakanı olan Birol Şahin’e secimlerdeki basarisindan dolayi birde plaket verdi.

Ziyarete MHP Düzce milletvekilimiz Ümit Yılmaz, MHP ilçe Başkanımız Ömer AYDIN, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Güvendi KAYA ve Meclis üyelerimiz katıldı. MHP Düzce milletvekilimiz Ümit Yılmaz Belediye Başkanımız Birol Şahin’e secimlerde gosterdigi ustun basari, gayretli calisma ve teskilata kattigi degerden dolayi hayırlı olsun dileklerinde bulunarak plaket takdim etti.

Belediye Başkanımız Birol Şahin; ” Bizleri onurlandıran bu güzel ziyaretlerinden dolayı, Milletvekilimiz ve beraberindeki heyete teşekkür etti “